top of page

Огляд законодавства за 2022 рік. Особливості підготовки та надання звітності за 2022 рік.

Річний 2022

Бондарева Олена

Ціна

480

Тривалість

4 години

Програма заходу

Шановні Бухгалтери!

В цьому році нас очікує досить нестандартна ситуація з річною звітністю, коли «звичні правила» не працюють, а нові – виписані в багатьох випадках на рівні нормативних документів лише на 40-60 %. І, як ви розумієте, багато буде залежати від роз’яснень та трактувань…


"Тому я пропоную Вам не поспішати! Я вже працюю над матеріалами для Вас, систематизую зміни за весь рік, готую «шпаргалки» з кожного податку та по кожній декларації… Але я хочу щоб Ви насправді отримали «робочі» відповіді на Ваші запитання, а не тільки теоретичні викладки. Сподіваюся, що до того часу вже почнуть з’являтися практичні роз’яснення від податкової."

Бондарева Олена



Кожний податок, кожна декларація – будуть записані окремими частинами на підставі структурованих методичних матеріалів з цитатами та посиланнями на нормативні та роз’яснювальні документи.


 

План річних матеріалів

 

  1. Загальний огляд найважливіших законодавчих змін 2022 року – як змінювалось законодавство під час військового стану. Довідкова інформація з посиланнями на нормативні документи.

  2. Інвентаризація за 2022 рік. Правила, особливості, оформлення, вплив на річні показники звітності. В тому числі з урахуванням форс-мажорних ситуацій (знищення, пошкодження майна, відсутність доступу), наявності сумнівних або безнадійних заборгованостей та інше.

  3. Платники ЄП юридичні особи 3 група – на загальних умовах – особливості формування показників 2022 року, правила надання звітності.

  4. Платники ЄП, які перейшли на 2 % - особливості здійснення окремих операцій, ризики продовження перебування на ЄП 2 % (в т. ч. з точки зору «призупинення» статусу платника ПДВ, перехідних операцій). Звітність за 2022 рік

  5. Платники ЄП фізичні особи. Пільги за період військового стану з ЄП та ЄСВ, відображення в звітності, ризики. Звітність за 2022 рік.

  6. ПДВ. Останні законодавчі зміни. Огляд ситуації з блокування ПН. Формування ПК за періоди ВС (закінчується 365 календарних днів), взаємовідносини з 2%, тими, хто немає можливості реєструвати ПН… Декларація за грудень 2022 року. Перерахунок ПДВ за ст.199, які операції потрапляють під перерахунок

  7. Фінансова звітність та декларація з податку на прибуток за 2022 рік. Особливості складання

  8. Об’єднана звітність з ПДФО та ЄСВ.

Лектор

Бондарева Олена

Бондарева Олена

До уваги:

Бухгалтер-експерт, незалежний податковий консультант з досвідом роботи у галузі проведення бухгалтерських семінарів та вебінарів понад 20 років.

Взяти участь у вебінарі

Форма заявки

Дякуємо, що заповнили форму! Ми відправимо Вам рахунок для оплати.

Форма Заявки
bottom of page