top of page

Нестандартні трудові договори: аналізуємо й застосовуємо!

1. Трудовий договір з нефіксованим робочим часом.
2. Спрощений режим у трудових відносинах за допомогою трудового договору

Нестандартні трудові договори

Лістрова Світлана

Ціна

300

Тривалість

1.25 години

Програма заходу

Нестандартні трудові договори: АНАЛІЗУЄМО Й ЗАСТОСОВУЄМО!

1. ТРУДОВИЙ ДОГОВІР З НЕФІКСОВАНИМ РОБОЧИМ ЧАСОМ

● Хто з роботодавців може укладати договори з нефіксованим робочим часом? А коли це просто необхідно? ● Як рахувати кількість дозволених нестандартних договорів, щоб не наразитися на штраф? ● Що потрібно прописати у трудовому договорі з нефіксованим робочим часом ● Що таке базові дні та години. Чи можна працювати більше й за яких умов? ● Чи потрібно вести облік робочого часу для працівників з нефіксованим робочим часом? ● Як оплачувати роботу працівників з нефіксованим робочим часом?

● Додаткові права працівників з нефіксованим робочим часом? ● Нові штрафи за порушення при укладанні договорів з нефіксованим робочим часом?

2. СПРОЩЕНИЙ РЕЖИМ У ТРУДОВИХ ВІДНОСИНАХ ЗА ДОПОМОГОЮ ТРУДОВОГО ДОГОВОРУ

● Хто з роботодавців може застосовувати спрощений режим у трудових відносинах? ● Як рахувати середню кількість працівників для застосування спрощеного режиму? ● Хто з роботодавців не може застосовувати спрощений режим у трудових відносинах? ● Спрощений режим тільки на період воєнного стану: укладати строковий договір чи як ? ● Які істотні умови трудового договору для спрощеного режиму ● Додаткові права для роботодавців і працівників: хто в виграші? ● Звільнення за бажанням роботодавця - звуження прав працівника, хоча й з компенсацією? ● Що робити після скасування воєнного стану:звільняти, змінювати умови трудового договору? А чи варто взагалі переходити на спрощений режим?

Лектор

Лістрова Світлана

Лістрова Світлана

До уваги:

Експерт з кадрового обліку, трудових відносин, бухгалтерського обліку та оподаткування

Взяти участь у вебінарі

Форма заявки

Дякуємо, що заповнили форму! Ми відправимо Вам рахунок для оплати.

Форма Заявки
bottom of page